Select your Top Menu from wp menus

O ambulantă de salvare medicală a fost “salvată” de pompierii din Orhei

O ambulanţă a Serviciului medical de urgenţă  a avut nevoie de ajutorul unui alt serviciu de urgenţă – cel al pompierilor. Noaptea trecută, pompierii din Orhei au efectuat o intervenţie de tractare a unei ambulanţe care s-a blocat într-un şanţ din mijlocul satului Ivancea.

Inspectorul din cadrul Directiei Situaţii Excepţionale Orhei, Afanasie Stici, a relatat că apelul de ajutor a fost înregistrat aproape de ora 4. O autospecială din Orhei s-a deplasat la Ivancea şi a tractat ambulanţa care s-a împotmolit într-un şanţ format după săpăturile din toamna trecută, efectuate pentru rețelele de canalizare din sat.
Potrivit lui Stici, aceasta este deja a treia intervenţie a pompierilor din Orhei la deblocarea ambulanţelor în satul Ivancea.

În cazul din noaptea trecută, ambulanţa cu echipa de medici s-a blocat în timp ce făcea cale întoarsă de la un bărbat cu stop cardiac, pe care însă nu l-au mai putut salva. Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că pacientul deja a decedat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-ambulanta-de-salvare-medicala-a-fost-salvata-de-pompierii-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19