Select your Top Menu from wp menus

Moldova, împărțită de Revelion între Nisporeni și Orhei: Shor și Plahotniuc au cheltuit, din nou, milioane//Cotidianul

De Revelion, capitala R.Moldova nu a avut parte de vreun concert important. În schimb petreceri grandioase au avut loc la Nisporeni și Orhei, acolo unde doi dintre candidații la funcția de deputat, Vladimir Plahotniuc și Ilan Shor, a părut că s-au întrecut în a demonstra care e mai tare.

Potrivit Cotidianul, la trecerea dintre ani, televiziunile celor doi au transmis aceste concerte, creându-se impresia ca la Nisporeni sau Orhei s-ar afla de fapt capitala Republicii Moldova.

Și de data asta cei doi, care ne-au obișnuit deja în ultimii ani cu petreceri grandioase în cele două orașe, nu s-au zgârcit atunci când a venit vorba de cheltuieli.

Concertul lui Ilan Shor a durat peste 4 ore și i-a avut printre invitați, pe lângă numeroși artiști locali, pe românii de la 3rei Sud Est și Randy, dar și Верка Сердючка. Toți vizitatorii concertului au avut parte de vin fiert și gustări gratuite.

Mai prejos nu a fost nici Plahotniuc, la Nisporeni, acolo unde au urcat pe scenă Natalia Gordienko, Fraţii Advahov, Zdob şi Zdub, Sun Stroke Project și alții.

La fel ca Shor, Plahotniuc i-a servit pe participanții la concert cu vin fiert și gustări, totul din partea gazdei.

La un simplu calcul, în ambele cazuri, pentru plata interpreților, scene, focuri de artificii și mâncarea și băutura gratuită, Shor și Plahotniuc au depășit lejer plafonul de un milion de lei.

Plahotniuc și Shor sunt capii de listă ai partidelor pe care le reprezintă în cadrul alegerilor din 24 februarie. Ei și-au anunțat intenția de a candida și în circumscripțiile din Nisporeni, respectiv Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldova-impartita-de-revelion-intre-nisporeni-si-orhei-shor-si-plahotniuc-au-cheltuit-din-nou-milioane-cotidianul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19