Select your Top Menu from wp menus

Moldova − San Marino 4:0, pe final de calificare pentru CE – 2012

Naţionala de fotbal a Moldovei a încheiat cu o victorie campania de calificare pentru Campionatul European din 2012. Marţi, 11 octombrie, la Chişinău, tricolorii au învins în ultimul meci echipa statului San Marino, scor 4-0. Este cel mai bun rezultat pentru Moldova într-o partidă oficială, transmite Info-Prim Neo.

„Mă aşteptam să câştigăm acest meci, ştiind că este un adversar slab. Mi-a fost un pic teamă ca jucătorii să nu trateze meciul ca unul foarte uşor. Bine că am reuşit în sfârşit o victorie, că în ultimul timp nu prea am bătut pe nimeni”, a declarat după meci Gabi Balint, selecţionerul Moldovei.

Cu 9 puncte la activ, Moldova s-a clasat în final pe locul 5 din 6. Grupa E a fost câştigată de Olanda, cu 27 de puncte. „Portocala mecanică” a pierdut în faţa Suediei cu 2-3, iar după acest rezultat ambele selecţionate s-au calificat la turneul final EURO 2012.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldova-%e2%88%92-san-marino-40-pe-final-de-calificare-pentru-ce-2012/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19