Select your Top Menu from wp menus

Marina Tauber mai bine se plângea la Poliţia din Orhei. Acolo, “Пошла вон!” din partea ei a trecut ca “Bună ziua!”// Editorial

Marina Tauber s-a plâns la Poliţie. Se simte ofensată. Lilian Carp i-a spus că e hoaţă şi că trebuie să întoarcă banii din miliardul furat.

Cu ce se va termina examinarea plângerii, depusă la Chişinău, nu se ştie.
Poate, era mai bine să o depună la Poliţia din Orhei? În orice caz, cu un an în urmă, a avut trecere la poliţiştii de acolo.

Ce-i drept, plângerea era împotriva Marinei Tauber. Poliţiei i s-a adus la cunoştinţă că Tauber a intervenit brutal în lucrul unei jurnaliste, măturând-o la picioare, insultând-o cu “Пошла вон!” , etc.

Plângere la Inspectoratul de Poliţie Orhei, pentru a fi trasă la răspundere Marina Tauber// DOC/VIDEO

Ce a răspuns poliţia? Că în ceea ce a făcut Marina Tauber – pe atunci primăriţă la Jora de Mijloc, nu e nimic contravenţional.

Plângerea a fost depusă după ziua de duminică, 5 august trecut, când Tauber, în fruntea unei mulţimi înarmate cu mături, a tăbărât asupra câtorva oameni din localitate – oponenţi ai puterii.
Aceştia din urmă intenţionau să organizeze un protest, dar s-au pomenit într-o gheretă de metal, încinsă la soare. Afară, erau scoşi şi în stare de semileşin, ca dintr-o cameră de gazare.

Iar Marina Tauber şi “măturătorii”, mulţi dintre care aduşi la Orhei cu autobuzele, le strigau “Javre!”, “Marş din oraşul nostru!”.

FOTOREPORTAJ// O mulțime de la Partidul „Șor”, contra câtorva orheieni din partide de opoziție pro-europeană

 Ulterior, nici procurorii, cărora le-au scris un grup de orheieni, nu au găsit nimic condamnabil în ceea ce s-a întâmplat acum un an la Orhei. Atunci, când Marina Tauber şi adepţii au năvălit pentru a face, dacă nu ordine mondială, apoi ordine “locală” în oraşul “lor”.

În ce priveşte plângerea pe care acum o face deputata Partidului Sor, Marina Tauber, deputatul Blocului ACUM, Lilian Carp a declarat că nu are de gând să îşi ceară scuze şi că îi va arăta Raportul Kroll.

Tatiana Djamanov


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marina-tauber-mai-bine-se-plangea-la-politia-din-orhei-acolo-%d0%bf%d0%be%d1%88%d0%bb%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%bd-din-partea-ei-a-trecut-ca-buna-ziua-edito/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19