Select your Top Menu from wp menus

„Lupii”, talentatei orheience Iuliana Beregoi, la finala „Голос Дети” din Rusia VIDEO

Talentata interpretă din Orhei, Iuliana Beregoi, a excelat în finala proiectului Голос Дети (The Voice Kids Russia). Artista, în vârstă de 12 ani, a impresionat atât juriul, cat și sala cu piesa „Lupii”  în limba română, versiunea Addei. Participanta din Moldova s-a  remarcat și  prin  ținuta populară, datorită vestimentației asortate la melodie.  Jurații au aplaudat, ridicându-se în picioare.

Pe durata concursului și a etapei finale, care a avut loc ieri seara, Iuliana a făcut furori, evoluând atât solo, cât și cu parteneri de scenă, printre care și  mentorul său  – interpreta Niusha. Cu toate acestea, victoria a fost acordată altei participante.

Imaginile video de pe canalul Youtube, a prestației finale a Iulianei la concursul din Moscova,  au adunat în doar cateva ore aproape 20 de mii de vizualizăr și foarte multe comentarii de susținere a interpretei din Orhei, inclusiv  din partea internauților din Rusia. Aceștia scriu că Iuliana merita să câștige și regretă că acest lucru nu s-a întâmplat.
Învingătoare în cea de-a 4-a ediție a ‘Golos Deti’ devenit Elizaveta Caciurac, în vîrstă de 13 ani, care este originară din regiunea rusă Volgograd.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lupii-talentatei-orheience-iuliana-beregoi-la-finala-%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81-%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%b8-din-rusia-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19