Select your Top Menu from wp menus

Democrații nu au susținut demiterea Corinei Fusu pentru că îi dau ”timp de gândire lui Ghimpu”

Ministra Educației, Corina Fusu a scăpat de moțiunea de cenzură care a fost inițiată de socialiști, aceasta neacumulând numărul necesar de voturi. Publicația de expresie rusă Newsmaker face referire la surse din cadrul Partidului Democrat potrivit cărora moțiunea este un element de presiune asuprea Partidului Liberal în problema schimbării sistemului de vot. 

Potrivt acestor surse, democrații au numărul necesar de voturi pentru a modifica sistemul, dar au nevoie ca  în proces să fie implicat și liderul liberalilor,  Mihai Ghimpu. Votarea pe această problemă ar putea avea loc chiar pe 5 mai, înainte de mini-vacanța creată de Guvern, pentru ca forțele de opoziție să nu reușească organizarea unui protest.

Pe de altă parte,  democratul Sergiu Sârbu spune că legea va fi votată abia după răspunsul Comisiei de la Veneția, care va veni în iunie, dar proiectul poate fi votat în prima lectură.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/democratii-nu-au-sustinut-demiterea-corinei-fusu-pentru-ca-ii-dau-timp-de-gandire-lui-ghimpu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19