Select your Top Menu from wp menus

Joi va fi convocată ședința Consiliului Suprem de Securitate. Pe ordinea de zi – furtul miliardului și Aeroportul

Joi, 14 mai, va fi convocată ședința Consiliului Suprem de Securitate. Pe ordinea de zi sunt două subiecte de importanță națională: furtul miliardului și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut de președintele țării, Igor Dodon, după ședința săptămânală cu premierul, Ion Chicu și speakerul, Zinaida Greceanîi.

“Pe ambele subiecte deja avem progrese și cred că prin asta se explică frica unor deputați, care în ultimul timp încearcă să facă anumite mișcări în Parlament, știu că se strânge funia și le vine timpul”, a spus Igor Dodon.

Șeful statului a mai precizat că după ședința de joi ar putea fi anunțate mai multe informații și decizii ce ține la cele două subiecte: furtul miliardului și concesionarea Aeroportului.

sursa: ntv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/joi-va-fi-convocata-sedinta-consiliului-suprem-de-securitate-pe-ordinea-de-zi-furtul-miliardului-si-aeroportul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19