Select your Top Menu from wp menus

Învingătorul proiectului „Fabrica de staruri-3” a primit un Jaguar XK

Pe 3 iunie, s-a desfăşurat concertul final din cadrul proiectului “Fabrica de staruri-3”. Învingătorul a fost ales de telespectatorii din Moldova şi România prin televoting. Cîştigătorul proiectului a devenit Alexandru Maţaev, în vîrstă de 21 de ani, din Bălţi.

Pentru victorie Alexandru a primit cadou un automobil Jaguar XK, un contract cu compania română de înregistrări audio “Green Tree Rеcords„ şi un Ipad 3. Anterior se vehiculase că învingătorul va primi un premiu în mărime de 50 de mii de euro, relatează esp.md.

De menţionat că, în afară de Alexandru, în finală au acces 6 concurenţi. Organizatorii nu au anunţat numărul voturilor obţinute de participanţi, precizînd doar că diferenţa între primele două locuri a fost mică.

Alexandru Maţaev s-a născut în anul 1991. În 2008, el a participat la selecţia pentru prima ediţie a proiectului „Fabrica de staruri”. În anul 2009, Alexandru a început să evolueze împreună cu formaţia rock din Bălţi „In Effect”. Ulterior, interpretul a plecat la Moscova pentru a participa la proiectul „Rain Catchers”, organizat de rockerii din Bălţi. În 2012, Alexandru Maţaev a revenit în Moldova şi a trecut cu succes castingul proiectului “Fabrica de staruri-3”.
Sursa: noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/invingatorul-proiectului-%e2%80%9efabrica-de-staruri-3-a-primit-drept-cadou-un-jaguar-xk/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19