Select your Top Menu from wp menus

La Costesti un copil in varsta de 5 ani a murit dupa ce un copac a cazut peste el

Un copil in varsta de 5 ani a murit dupa ce peste el a cazut un copac. Tragedia s-a produs acum doua ore, pe malul lacului din satul Costesti, Ialoveni.

Potrivit politiei, copilul se afla impreuna cu tatal sau la pescuit. In timp ce barbatul pregatea unditele, copilul si alti micuti se jucau sub un copac.

Potrivit primelor informatii, tatal ar fi auzit trosnetul copacului si i-a avertizat pe copii sa se dea la o parte. Din pacate, micutul nu a reusit sa fuga si a fost lovit cu putere de copac. Copilul a fost dus la statia de urgenta din Costesti, dar a decedat din cauza ranilor.

Contactati de PRO TV, doctorii de la Costesti au refuzat sa ofere informatii prin telefon.
sursa:protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-costesti-un-copil-in-varsta-de-5-ani-a-murit-dupa-ce-un-copac-a-cazut-peste-el/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19