Select your Top Menu from wp menus

Într-o propoziţie despre cazul de omor din 23 decembrie

Serviciul de presă al Guvernului a difuzat în această amiază un comunicat în care informează că Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chişinău, şeful Delegaţiei UE în R. Moldova, Dirk Schuebel şi cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, William H. Moser.
La întâlnire a participat şi vicepremierul Iurie Leancă, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene relatează Radio Orhei , cu referire la sursa citată.
În cadrul discuţiei, au fost abordate subiecte diverse de pe agenda relaţiilor R. Moldova cu Uniunea Europeană şi SUA.

Prim-ministrul a spus că Guvernul va depune toate eforturile pentru a îndeplini angajamentele asumate şi şi-a exprimat speranţa că reformele lansate, inclusiv în ceea ce ţine de structurile de forţă, vor fi implementate cu succes, astfel încît cetăţenii să simtă schimbările care au loc.
Acelaşi comunicat notează printr-o propoziţie, fără a oferi alte detalii, că oficialii au făcut şi un schimb de opinii vizavi de tragicul caz legat de decesul lui Sorin Paciu la o vînătoare în raionul Făleşti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/intr-o-propozitie-despre-cazul-de-omor-din-23-decembrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19