Select your Top Menu from wp menus

Mocanu din nou lansează acuzaţii despre omorul din 23 decembrie

Liderul Mişcării Animafie Sergiu Mocanu nu renunţă la acuzaţiile de omor aduse la adresa procurorului general, scrie Adevărul în pagina electronică.
El insistă că Poliţia şi Procuratura au tăinuit în complicitate acest caz. Politicianul susţine că nu se ştie unde este arma crimei şi nici cadavrul.
Hotnews.md relatează că Mocanu din nou a declarat că MAI şi PG au tăinuit intenţionat acest caz, la ordinului prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc.
Cât priveşte zvonul apărut în presă precum că trupul lui Sorin Paciu a fost dus la crematoriul din Odesa şi incinerat pentru a şetreg urmele, Mocanu susţine că are dovezi convingătoare că acest lucru nu s-a întîmplat.
Potrivit Tribuna.md Mocanu a declarat că: „o crimă din imprudenţă s-a transformat într-o crimă odioasă”, prin încercările ulterioare de a muşamaliza cele întîmplate.
Sergiu Mocanu crede că Premierul Vlad Filat a ştiut despre această crimă, chiar dacă a declarat că a aflat de ea abia pe 6 ianuarie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mocanu-din-nou-lanseaza-acuzatii-despre-omorul-din-23-decembrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19