Select your Top Menu from wp menus

Înec la Ivancea. O femeie scoasă FĂRĂ SUFLARE dintr-un iaz din localitate

Poliţia urmează să stabilească circumstanţele unui nou caz de înec care a avut loc în raionul Orhei. Este vorba despre o femeie de 62 de ani din satul Ivancea, care s-a înecat într-un iaz situat  la vreo 150 de metri de casa ei. Cadavrul femeii, despre care se spune nu consuma alcool şi nici nu era amatoare de scăldat, a fost extras din apă în amiaza zilei de astăzi.

Potrivit datelor DSE Orhei, apelul despre faptul că în unul din bazinele acvatice de la Ivancea a fost depistat un cadavru, a fost înregistrat în jurul orei 13. Peste o oră şi jumătate, corpul neînsufleţit se afla deja pe mal, fiind scos din iaz de o echipă de pompieri din Orhei, condusa de plutonierul Pavel Frunze.

Victima era îmbrăcată doar în lenjerie intimă, dar nu avea pe corp semne vizibile de violenţă. Femeia a fost identificată de către consăteni şi fiica acesteia, care spun că defunctei nu îi plăcea scăldatul şi că aceasta nu consuma alcool. Ultima dată femeia a fost văzută în viaţă dimineaţa, la puţin timp după ora 8.