Select your Top Menu from wp menus

Încă o dispoziţie al lui Ilan Şor a fost anulată de instanţa de judecată

Curtea Supremă de Justiţie (CSJ) a menţinut deciziile Judecătoriei Orhei şi Curţii de Apel (CA) Chişinău care au anulat dispoziţia primarului de Orhei Ilan Şor de retragere a autorizaţiei de amplasare a panourilor publicitare.

Potrivit Hotărârii CSJ, care a fost publicată astăzi, în toamna anului 2015 un agent economic a atacat în instanţă dispoziţia primarului Ilan Şor prin care i-a fost anulată autorizaţia de  amplasare a publicităţii exterioare, înainte de a expira termenul acesteia. În aprilie 2016, Judecătoria Orhei a dat câştig de cauză agentului economic, iar în noiembrie 2016 CA a respins apelul declarat de reprezentantul primarului or. Orhei, Serghei Labliuc, din lipsă de temei şi a menţinut hotărîrea primei instanţe. Decizia instanţelor inferioare a fost menţinută şi de CSJ, care a constatat că exercitarea dreptului de recurs a fost valorificat de  avocatul stagiar Serghei Labliuc  cu încălcarea limitelor împuternicirilor stabilite prin lege.

Amintim că în octombrie 2015 majoritatea panourilor publicitare din Orhei au fost demontate. Cu  toate acestea,  în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul trecut oraşul Orhei a fost invadat de publicitatea  stradală pentru candidata Inna Popenco, înaintată de  MSPR „Ravnopravie”, care tot atunci a fost transformată în  Partidul ”Şor”.

O investigaţie la acest subiect  poate fi citită AICI


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-o-dispozitie-al-lui-ilan-sor-a-fost-anulata-de-instanta-de-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19