Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon şi-a prezentat primul punct din programul electoral

Candidatul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, susţine că în calitate de şef al statului va lupta pentru apărarea statalităţii, identităţii şi neutralităţii moldoveneşti. Politicianul şi-a prezentat unul din trei puncte de bază înscrise în programul său electoral pentru prezidenţiale, transmite IPN.

Politicianul menţionează că în ultima perioadă unioniştii devin tot mai activi, fiind chiar susţinuţi de parteneri externi, care ar trebui  de facto să respecte suveranitatea Republicii Moldova. „Vedem că cei care pledează pentru lichidarea Republicii Moldova se află în Parlament şi împânzesc capitala cu panouri”, a subliniat Igor Dodon.

Liderul PSRM a spus că în calitate de preşedinte va întreprinde toate acţiunile necesare pentru a interzice în Republica Moldova orice tip de manifestare unionistă. De asemenea, politicianul a spus că trebuie să se intervină în domeniul educaţional, astfel va veni cu o iniţiativă legislativă pentru ca în şcoli să se studieze istoria moldovenească.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-si-a-prezentat-primul-punct-din-programul-electoral/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19