Select your Top Menu from wp menus

Experienţa Spitalului din Orhei prezentată în cadrul unui atelier

Experienţa implementării practicilor de eficienţă energetică a Spitalului din Orhei a fost prezentata astăzi în cadrul unui atelier de lucru cu genericul „Eficiența energetică în spitale – schimb de experiență”
Evenimentul , organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei a întrunit reprezentanţi ai ai tuturor spitalelor raionale din republică şi a cuprins o o prezentare a sistemului de management energetic și sistemului inteligent de monitorizare a energiei implementat la spitalul raional Orhei.
Graţie proiectelor implementate în ultimii ani, Spitalul Raional din Orhei a reuşit să devină un model de eficienţă energetică. Dincolo de faptul că anul trecut instituţia a economisit peste 400 de mii de lei, spitalul a devenit mai atractiv pentru pacienţii din alte raioane.
Amintim că proiectul „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Regional Orhei” a fost numit Cel mai bun proiect în Eficiența Energetică în sectorul public pentru anul 2012.
Potrivit ADR Centru, în anul curent, a fost aprobat spre implementare un proiect similar de creștere a eficienței energetice la Nisporeni. Astfel, Regiunea de Dezvoltare Centru beneficiază în continuare de suportul financiar al donatorilor internaționali, prin aportul cărora are loc creșterea nivelului de trai al cetățenilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/experienta-spitalului-din-orhei-prezentata-in-cadrul-unui-atelier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19