Select your Top Menu from wp menus

Un elev din Orhei a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori

Un elev din Orhei a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori. Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei printre cei patru premianţi din Republica Moldova la această competiţie se numără şi Cristian Vişanu, elev în clasa a VIII-a la Liceul Teoretic „I. L. Caragiale” din Orhei.
Ceilalţi medaliaţi sunt Don Otilia, Paraschiv Daniel-Nicolae și Solovei Chiril, elevi în clasa a VIII-a la LT „Orizont” din capitală.
Concursul s-a desfășurat în perioada 21-26 iunie curent, la Ohrid, Republica Macedonia. Lotul olimpic al Republicii Moldova a fost constituit din șase elevi și doi profesori. La a 18-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori au participat 104 elevi din 17 țări.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-elev-din-orhei-a-obtinut-medalia-de-bronz-la-olimpiada-balcanica-de-matematica-pentru-juniori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19