Select your Top Menu from wp menus

Europarlamentarii care au fost la Orhei, despre manipulările Partidului “Șor” şi presei controlate: “A fost o vizită privată”

Deputaţii din Parlamentul European, care au vizitat săptămâna trecută Orheiul, denunţă manipulări nocive din partea Partidului “Șor” şi presei controlate, cu scopul de a discredita Partidul Popular European (PPE),   opoziția din R.Moldova și a induce în eroare opinia publică.

Într-o declaraţie, pe care au publicat-o pe site-ul official al Partidului Popular European  din care fac parte, patru europarlamentari susţin că vizita lor  a fost una privată, fără vreo intenţie din partea  PPE de a-l susţine și  colabora cu  Ilan Șor (Shor) ori Partidul “Șor”. 

„Regretăm profund manipulările nocive ale Partidului „Șor” și ale presei cu referire la ultima noastră vizită în Moldova. Această vizită  a fost una privată. Partidul Popular European  nu are nicio intenție de a  sprijini sau colabora în vreun fel cu Ilan Șor sau cu partidul „Șor”. Folosirea acestei vizite de către mass-media controlată de Partidul „Șor” și  partidul de guvernământ pentru a ataca opoziția este o încercare de a discredita PPE și opoziția de centru-dreapta din Moldova, precum și de a induce în eroare opinia publică”, se arată în declarația comună a lui  Fulvio Martusciello, Stefano Maullu, Alberto Cirio și Salvatore Domenico Pogliese. 

Reacţia deputaţilor europeni vine, în special, după ce în câteva comunicate difuzate de Partidul „Șor” ca urmare a vizitei europarlamentarior la Orhei,  se susține că aceștia și-au exprimat sprijinul total pentru administrația municipală și   au declarat că Partidul „Șor” este “unica formaţiune ce își îndeplinește promisiunile preelectorale”.

Vezi și Au răspuns invitației lui Ilan Șor. Unde s-au aflat cinci eurodeputați și cu cine au discutat 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/europarlamentarii-care-au-fost-la-orhei-despre-manipularile-partidului-sor-si-presei-controlate-a-fost-o-vizita-privata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19