Select your Top Menu from wp menus

Diacov: Ilan Șor a fugit din Moldova cu ajutorul unui fost lider PDM – o persoană apropiată de Vlad Pahotniuc

Ex-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Serghei Iaralov, este cel care l-a ajutat pe liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, să fugă din Republica Moldova în luna iunie 2019, iar acum corupe deputații PDM pentru a adera la formațiunea lui Șor. Declarațiile au fost facute ieri seara la PRO TV, de catre  președintele de onoarea al PDM, Dumitru Diacov, informează cotidianul.md.

„Eu știu precis că se depun eforturi colosale de a crea probleme în PDM. Noi înțelegem foarte bine că coruperea politică este fundamentul principal al acestor noi modificări din Parlament ”, a comentat președintele de onoare al PDM, precizând că Plahotniuc și Șor orchestrează trecerea deputaților din fracțiunea democraților la Grupul parlamentar Pro-Moldova si fracțiunea Partidului „Șor”

Dup[ ce i s-a amintit că, vara trecută, PDM i-ar fi permis lui Șor să fugă din țară, Diacov a declarat că acest lucru a fost făcut de Serghei Iaralov, pe care acum îl acuză că încearcă să cumpere deputații PDM.

„Nu PDM, dar câțiva deputați din PDM s-au ocupat cu aceste lucruri. Unul din autori și dirijori a fost un băiat cunoscut cu numele Iaralov și eu presupun că Serghei se ocupă și în ziua de astăzi cu evoluția acestui partid”, a spus Diacov.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/diacov-ilan-sor-a-fugit-din-moldova-cu-ajutorul-unui-fost-lider-pdm-o-persoana-apropiata-de-vlad-pahotniuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19