Select your Top Menu from wp menus

Deschiderea ofertelor pentru drumurile de la Orhei: Raionul – da, oraşul – ba FOTO

Pentru astăzi au fost programate deschideri ale  plicurilor cu oferte pentru reparaţia drumurilor din raionul şi oraşul Orhei. Evenimentul anunţat  de Consiliul raional (CR) Orhei a avut loc, pe când cel anunţat de Primăria Orhei – nu.

Dimineaţa, în cadrul  deschiderii ofertelor pentru reparaţia mai multor drumuri din raion,  Silvia Teslari, responsabilă pentru achiziţii publice la CR Orhei, a informat că interesul pentru licitaţia în cauză a fost manifestat de 15 agenţi economici. Doar 7 dintre aceştia au depus, însă, seturile de documente pentru participare efectivă.

Deschiderea ofertelor pentru cele 6 loturi de de achiziție  a avut loc în prezenţa câtorva din agenţii economici care doresc să-şi adjudece lucrările de reparaţie. Cine va obţine  dreptul de a se ocupa de drumurile de importan ță  raională sau de accces către satele din raion, va deveni cunoscut după ce membrii comisiei de acchiziție vor examina ofertele şi vor selecta câştigătorii.

  • licitatie cr orhei 3
  • licitatie cr orhei 2
  • licitatie cr orhei 1

În după amiaza zilei, o procedură similară  – pentru reparaţia străzii V.Mahu din Orhei,  urma să aibă loc la Primăria oraşului. Aceasta  a fost însă amânată pentru ziua de 19 iunie. Solicitată referitor la cauza amânării, specialistul pentru achiziţii publice din cadrul Primăriei, Violeta Morari, a declarat că deschiderea ofertelor a fost reprogramată pe motiv de modificare a caietului de sarcini.

Anunţul nu a fost încă publicat în Buletinul Achiziţiilor Publice, dar cererea respectivă a fost expediată la Agenţia de resort cu 2 zile înainte de data de 9 iunie, a menționat Morari. Potrivit acesteia, caietul de sarcini iniţial a fost deja ridicat de către 8 agenţi economici, dar toţi aceştia au fost anunţaţi despre amânarea deschiderii ofertelor.