Select your Top Menu from wp menus

Testele la BAC , de vânzare pe rețelele de socializare. Cu cât se vindeau astăzi itemii de la examen

16 mii de absolvenţi de liceu au susţinut astăzi examenul de bacalaureat la limba străină. Proba nu a trecut însă fără incidente. Testul putea fi cumpărat de pe o reţea de socializare cu doar 400 de lei, scrie TVR Moldova .

Pe o reţea de socializare, testul pentru examenul de bacalaureat putea fi cumpărat de oricine avea nevoie. Profilul se numeşte „Bac 2017” şi are un mesaj de salut: „Doritorii pentru a afla informaţii privind testul de Bac îmi scrieţi un mesaj”.  

Reporterul sursei citate a încercat să cumpere testul pentru proba de limba engleză. Acestea costau nici mai mult, nici mai puţin – 400 de lei.  Potrivit instrucţiunilor, achitarea se face la orice terminal webmoney, cu un cod primit de la ei. Drept dovadă că s-a făcut achitarea, trebuie de fotografiat cecul şi de trimis vânzătorului. Doar atunci, întrebările de la test sunt expediate.

În plus, dealerii de BAC dau asigurări că nu trişează şi întrebările sunt cele adevărate, întrucât au semnele distinctive de pe testele de bacalaureat care ajung la candidaţi. Mai mult, într-un grup pe aceeaşi reţea de socializare, persoana cu care a discutat reporterul a anunţat că deja vinde şi testele pentru matematică şi istorie. Cei interesaţi au fost îndemnaţi să se adreseze fără nicio ezitare. 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/testele-la-bac-de-vanzare-pe-retelele-de-socializare-cu-cat-se-vindeau-astazi-itemii-de-la-examen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19