Select your Top Menu from wp menus

Deputatul din Orhei, Petru Știrbate, a aderat la PD

Deputatul din Orhei, Petru Știrbate, alături de alți 5 deputati foști liberal-democrați a aderat la Partidul Democrat. Anunțul privind mărirea numărului deputaților Partidului Democrat a fost făcut de speakerul Adrian Candu după ședinta de astăzi a formațiunii.

Alături de Știrbate la PD au aderat Nae-Simion Pleșca, Ion Balan, Vladimir Hotineanu, Nicolae Juravschi și Angel Agache. Candu a spus ca este foarte bucuros de aderarea noilor colegi, menționând că cu aceștia  „lucrăm împreună de cel puțin un an”. 

Medicul Petru Ştirbate din Orhei,  care a devenit anterior deputat de două ori pe listele PLDM, a părăsit formațiunea în septembrie 2015, fiind primul parlamentar carea  dat startul plecărilor din fracțiunea liberal-democrată.

În unele materiale  din presă,  legate de plecarea lui  Ştirbate din PLDM,  se menţiona ca este interesant că despre aceasta a anunțat mai întâi controversatul om de afaceri, primar la Bălţi, Renato Usatîi pe pagina sa de facebook. Acesta a scris la 7 dimineaţa: „A fost o noapte grea… Se pare că am reușit. Deputatul Petru Știrbate părăsește astăzi fracțiunea PLDM. În Alianță au rămas 51 de deputați (…)”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatul-din-orhei-petru-stirbate-a-aderat-la-pd/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19