Select your Top Menu from wp menus

CEC l-a înregistrat pe Ilan Shor în calitate de persoană de încredere a candidatei Ravnopravie

Comisia Electorală Centrală a aprobat înregistrarea primarului de Orhei, preşedintelui MSPR Ravnoprave drept persoană de încredere a candidatei acestei formaţiuni la alegerile prezidenţiale din 30 octobmrie, Inna Popenco.
Iurie Ciocan care a prezentat raportul pe acest subiect a declarat în şedinţă că legislaţia nu stabilește restricții referitoare la persoanele de încredere, dar nici nu le oferă garanții procesuale în perioada electorală.
Ieri, Curtea de Apel a respins demersul avocaţilor lui Shor prin care se cerea eliberarea din arestul la domiciliu a acestuia. Printre altele, ei argumentau că primarului de Orhei i se încalcă prin menţinerea în arest dreptul de a face agitaţie electorală.
Ilan Shor se află în prezent în arest la domiciliu. Acesta a mai fost arestat în primăvara anului 2015, dar a scăpat din arest, la fel, graţie perioadei electorale. Acesta s-a înscris în alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Orhei, fiind eliberat din arest. Iniţial, Shor a anunţat că va candida independent, dar peste câteva zile s-a înscris în cursă pe lista MSPR Ravnopravie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cec-l-a-inregistrat-pe-ilan-shor-in-calitate-de-persoana-de-incredere-a-candidatei-ravnopravie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19