Select your Top Menu from wp menus

Cazul orheiencei la pensiunea din Râşnov: nici viol, nici tentativă de omor

Tânărul acuzat că la începutul lunii ianuarie ar fi violat o tânără moldoveanca, originara din Orhei,  la o pensiune din Râşnov, a fost scos de sub urmărire penală în ceea ce priveşte infracţiunea de viol, scrie Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au anunţat că nu au existat probe sau indicii temeinice care să conducă la concluzia că „inculpatul a determinat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale neconsimţite sau că inculpatul a profitat de starea de neputinţă de a se apăra a părţii vătămate, pentru a întreţine cu aceasta astfel de relaţii”.

De asemenea, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale pentru tentativa de omor deoarece nu s-a găsit niciun indiciu că băiatul ar fi împins-o pe tânără de la balconul pensiunii unde au fost cazaţi.

citeste: Un moldovean suspectat ca a violat tanara care a cazut de la etaj, in Romania

              Fata care a cazut de la etaj isi revine. Este studenta USM, originara din Orhei

              Suspectul de violul tinerei din Orhei este ctitor de mânăstiri în R. Moldova      

              Revine din spital ACASA. Insa fara ca MEMORIA sa-i revina, dupa cadere

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cazul-orheiencei-cazute-la-pensiunea-din-rasnov-nici-viol-nici-tentativa-de-omor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19