Select your Top Menu from wp menus

Autoturism furat din Cehia oprit la vamă: şoferul român venea în Moldova la rude

Politistii de frontiera ieseni au depistat in P.T.F. Sculeni un autoturism care fusese declarat furat in Cehia. Şoferul autoturismului de model Volkswagen Caddy, in varsta de 58 de ani, este cetăţean al României, şi venea în Republica Moldova pentru sa-şi viziteze familia.
Barbatul a declarat ca este angajat al unei firme din Cehia si ca nu ştia că autoturismul era furat.
Politistii de frontiera ieseni i-au intocmit şoferului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale.
Autoturismul, in valoare de 53.578 lei, a fost indisponibilizat si introdus in parcul auto de la sediul I.T.P.F. Iasi, pana la finalizarea cercetarilor.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/autoturism-furat-din-cehia-depistat-la-sculeni-soferul-roman-venea-in-moldova-la-rude/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19