Cântăreaţa rusă Jasmin, SOŢIA primarului Ilan Şor, şi-a sărbătorit a 38-a zi de NAŞTERE

Cunoscuta cântăreaţă rusă Jasmin a împlinit 38 de ani. Ziua de naştere a interpretei, care de patru ani este căsătorită cu Ilan Şor, a avut loc într-un local de primă clasă din Orhei – oraş care este condus de aproape 3 luni de soţul lui Jasmin.
Deşi evenimentului marcat festiv luni, 12 octomrie, nu i s-a făcut publicitate, în presă au ajuns informaţii că de ziua de naştere a lui Jasmin la Orhei a fost organizată o petrecere selectă , cu participarea unor vedete din show bizul rus şi moldovenesc. Cancan.md face trimitere la fotografiile pe care le-a postat pe reţelele sociale Natalia Gordienko, care a felicitat-o pe omagiată şi într-un mesaj pe FB.
Pentru interpreta din Rusia, Sara Manahimova, mai cunoscută după numele scenic Jasmin, acesta nu este primul eveniment festiv marcat în Moldova. Premiera a avut loc la nunta cu Ilan Şor, care a fost jucată în Palatul Republicii  din Chişinău, în toamna anului 2011. Totuşi, ziua de naştere a sărbătorit-o pe tărâmurile moldave  pentru prima oară.
Din precedentele zile de naştere ale lui Jasmin, în centrul atenţiei au nimerit mai mult sărbătoarea de acum 3 ani, când artista, împreună cu familia şi invitaţii ei din beaumondeul rus au petrecut de 150 de mii de euro într-o locaţie din Moscova, dar şi cea de acum un an   petrecuta cu mult  fast,  alături de  Ilan Şor si alţi oaspeţi deosebiţi,    într-un restaurant glamouros din suburbia Moscovei.
De aproape un an, în unele surse media, inclusiv în “Komsomolskaia pravda v Moldove” au început să apară  informaţii despre faptul că milionarul Ilan Şor are interdicţie de intrare în Federaţia Rusia. La început,  serviciul de presă a lui Şor a contestat  aceste informaţii, dar a urmat şi interdictia de părăsire a R.Moldova în dosarul devalizării sistemului bancar, atunci când  Şor a fost eliberat  din arest la domiciliu pentru a putea participa la alegerile locale.

RadioOrhei

Recent Posts

Comunicat DSE Orhei: un tânăr s-a aruncat într-o fântână și nu dorea să fie salvat

Incendiile de vegetație și gunoiște rămân cele mai frecvente situații excepționale produse pe teritoriul raioanelor…

14 ore ago

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

5 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

5 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

5 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

5 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

5 zile ago