Select your Top Menu from wp menus

Boala primarului de Orhei din nou l-a împiedicat să meargă la judecată

Ședința de judecată în dosarul primarului de Orhei, Ilan Șor a fost din nou amânată. Aceasta pentru că Șor este în continuare bolnav și nu se poate deplasa în instanță, potrivit avocatului lui Șor, Iulian Balan.Astfel ședința a fost amânată pentru 9 iunie. Amintim că din același motiv a fost amânată și ședința din 29 mai.
Procurorul Andrei Băieșu a declarat că urmează să fie audiat ultimul martor al acuzării – un fost angajat al BNM și ex-administrator al Băncii Sociale. După asta, urmează audierile martorilor apărării, care potrivit lui Băieșu, erau patru la număr, conform listei preliminare prezentate de avocați, aceasta însă ar putea suferi modificări. Andrei Băieșu și-a exprimat speranța că până pe 22 iunie, instanța va pronunța o sentință în dosarul primarului de Orhei. La 22 iunie se împlinește un an de când Șor se află în arest, iar potrivit unei hotărâri a Curții Constituționale, o persoană nu poate fi ținută în arest preventiv mai mult de un an. Ilan Șor se declară nevinovat în dosarul escrocheriei, respingând acuzațiile că se face vinovat de implicare în devalizarea sistemului bancar moldovenesc.
Tot astăzi avocații lui Șor au anunțat într-un briefing că pentru apărarea reputației și nevinovăției clientului lor, a fost contractată o firmă de avocatură și o agenție de PR, ambele  din Marea Britanie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/boala-primarului-de-orhei-din-nou-l-a-impiedicat-sa-mearga-la-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19