Select your Top Menu from wp menus

Austria a donat un lot de ajutor pentru salvatori

Austria a donat astăzi un lot de echipament care conține mijloace de protecție necesare prevenirii răspândirii COVID – 19 pentru angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, comunică MOLDPRES.

La ceremonia de transmitere a donației a participat șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Mihalko, ambasadorul Republicii Austria, Christine Freilinger, secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tatiana Molcean, și secretarul de stat, Sergiu Golovaci.

Oficialii au menționat importanța consolidării eforturilor în lupta cu pandemia, dar și necesitatea susținerii oamenilor care au misiunea de a lupta în prima linie cu noul corona virus.

Lotul oferit astăzi conține mănuși de protecție, dezinfectant și plăpumi necesare pentru prevenirea răspândirii COVID – 19. Potrivit donatorilor, suma echipamentului oferit este de 16 420 de euro.

Republica Austria a susținut și anterior Republica Moldova pe timpul inundațiilor din 2008 și 2010, fiind printre primele state care a venit cu donații de echipamente necesare pentru lichidarea consecințelor inundațiilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/austria-a-donat-un-lot-de-ajutor-pentru-salvatori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19