Select your Top Menu from wp menus

ACCIDENT cu două VICTIME pe şoseaua dintre Bulăiești şi Mârzaci, Orhei

Putin dupa miezul noptii trecute, un cumplit accident de circulatie s-a produs intre satele Bulăiești şi Mârzaci, raionul Orhei. In rezultatul inversiunii unui automobil, un tanar a decedat, iar o tanara a fost traumatizata.
Potrivit datelor Inspectoratului de Politie (IP) Orhei, accidentul a avut loc in jurul orei 00:30.

Se presupune ca in timp ce un automobil model Toyota Yaris, se deplasa cu viteza sporita din direcția satului Bulăiești spre satul Mârzaci, conducatorul auto a pierdut controlul volanului. Din aceasta cauza, automobilul a derapat de pe traseu si s-a invrsat pe acostament.

Tanarul sofer, in varsta de 23 de ani a decedat in timpul transpiortarii la spital. O tanara originara din satul Mârzaci, care se afla in salon in calitate de pasager,  s-a ales cu traumatisme si a fost internata la Spitalul raional Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accident-cu-doua-victime-pe-soseaua-dintre-bulaiesti-si-marzaci-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19