Select your Top Menu from wp menus

Ucraina şi Rusia NU au convenit ÎNCETAREA FOCULUI

Preşedinţii Ucrainei şi Rusiei nu au convenit despre încetarea focului în Donbas pentru că Rusia nu este parte a conflictului. Despre aceasta a declarat purtătorul de cuvânt al liderului rus, Dmirti Peskov. „Putin şi Poroşenko într-adevăr au discutat paşii care ar duce la încetarea focului între părţi. Să convină despre încetarea focului Rusia nu poate fizic, deoarece nu este parte a conflictului” – a declarat Peskov, citat de RIA Novosti.
Anterior pe site-ul preşedinţiei ruse a apărut un comunicat în care se menţionat că într-o convorbire telefonică cei doi preşedinţi au convenit încetarea permanentă a focului în Donbas.

Trupele ruseşti au intrat zilele trecute în Ucraina, luptând de partea separatiştilor pro-ruşi contra forţelor guvernamentale ucrainene. Deşi oficial Rusia respinge aceste afirmaţii sute de soldaţi ruşi au fost omorâţi în confruntări. Graţie invaziei ruseşti separatiştii au reuşit să revină în mai multe teritorii din care au fost alungaţi anterior de forţele ucrainene.
sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ucraina-si-rusia-nu-au-convenit-incetarea-focului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19