Select your Top Menu from wp menus

Oameni mici, faptă mare//Doi copii din Orhei au găsit o sumă de bani pierduţi şi i-au dus la poliţie

Inspectoratul de Poliţie (IP) Orhei a fost vizitat astăzi de către doi copii, care i-au surprins pe oamenii legii  printr-o faptă demnă de toată lauda.

Copiii, doi băieţi de clasa a 4-a, au venit la poliţie pentru ca să predea o sumă de bani pe care au găsit-o în centrul oraşului. Cineva a pierdut banii în mijlocul drumului, iar băieţii care se întorceau de la şcoală au hotărât că banii trebuie înapoiaţi proprietarului şi au mers la poliţie.

Oamenii legii au primit banii, i-au lăudat pe copii şi le-au mulţumit pentru fapta frumoasă pe care au săvârșit-o.

Astfel, persoana care a pierdut o sumă în lei moldoveneşti, este anunțată că își poate recupera banii, adresându-se la IP Orhei, pe adresa strada Vasile Mahu, 144.

  • bani gasiti copii la politie, foto ip orhei (1)
  • bani gasiti copii la politie, foto ip orhei (2)

Foto: IP Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/oameni-mici-fapta-mare-doi-copii-din-orhei-au-gasit-o-suma-de-bani-pierduti-si-i-au-dus-la-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19