Select your Top Menu from wp menus

Bugetul-2018 al municipiul Orhei, aprobat seara, în ședință extraordinară

 Consiliul Municipal (CM) Orhei s-a întrunit în această seară în ședință extraordinară. Printre chestiunile de care s-au ocupat consilierii s-a aflat şi bugetul municipiului Orhei al anului viitor, 2018.

Şi de această dată, o bună parte din proiectele de decizii înaintate spre votare  au fost incluse pe ordinea de zi abia în startul şedinţei, la propunerea liderului fracţiunii majoritare, Pavel Verejanu. Oricum, aleşilor municipali le-a ajuns o jumătate de oră pentru a vota bugetul în două lecturi, dar şi pentru alte decizii importante – cu privire la terenuri, la creşterea taxelor municipale s.a.

Pe final de şedinţă s-a remarcat  consilierul Oleg Matei. Mai întâi, acesta, în calitate de lider al fracțiunii liberale,  și exprimat  nemulțumirea   că la şedinţele Consiliului aşa şi nu au fost prezentate rapoartele de activitate ale nteprinderilor municipale. Apoi, Matei a declarat că părăseşte fracţiunea liberală şi devine consilier neafiliat.

Cu detalii despre ședința extraordinară a CM Orhei de vineri, 8 decembrie, vom reveni. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bugetul-2018-al-municipiul-orhei-aprobat-seara-in-sedinta-extraordinara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19