Select your Top Menu from wp menus

Cea mai bogată artistă din 2011: a adunat peste 35 de milioane de dolari

Cântăreaţa americană de country Taylor Swift ocupă primul loc în clasamentul Billboard al câştigurilor din muzică în 2011, cu peste 35 de milioane de dolari, în timp ce trupa irlandeză U2, aflată pe locul 2, a realizat 32,1 milioane, potrivit topului dat publicităţii vineri.

Swift, în vârstă de 22 de ani, a obţinut banii datorită albumelor „Fearless” şi „Speak Now” şi a turneului pe care l-a încheiat de curând.

Pe locul 3 se află un alt cântăreţ de country, Kenny Chesney, cu 29,8 millioane de dolari câştigaţi în 2011.
Lady Gaga se află pe locul 4, cu 25,4 millioane de dolari, în timp ce britanica Adele, care a vândut cele mai multe discuri în 2011, este doar a zecea, cu 13 milioane de dolari.
sursa: realitatea.net

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cea-mai-bogata-artista-din-2011-a-adunat-peste-35-de-milioane-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19