Select your Top Menu from wp menus

Cătălin Josan, taxat de juriu şi telespectatori pentru „aroganţă”?

Favoritul pentru finala Eurovision 2012 din România, Cătălin Josan, s-a clasat pe locul doi în urma televotingului, iar pe locul trei în urma notelor acordate de juriu, după Electric Fence și Mandinga.

Cătălin Josan a ieșit pe locul trei după cumularea punctajului de la televot cu cel de la juriu. 

Josan a intrat cu numărul unu în concurs și a interpretat piesa ”Call my name”.

Membrii juriului au afirmat că interpretul Cătălin Josan a primit mai puţine puncte decât la Selecția Națională Eurovision, pentru că ar fi spus că piesa sa din concurs este singura difuzată în afară.

Liliana Levința, membră în juriul de la Eurovision, a declarat pentru exclusivNEWS.ro că vroia să-i dea 12 puncte lui Cătălin Josan pentru că piesa era foarte bună, la fel și interpretarea, numai că l-a taxat pentru declarația făcută în Camera Verde imediat după ce terminase de cântat. La fel au procedat și alți membri ai juriului care, deranjați de declarația lui Josan, l-au depuncat. Liliana Levința a mai spus că și publicul l-a taxat pe Josan pentru „aroganță”.

Tatăl lui Cătălin Josan, Nicolae, a postat un comentariu pe o reţea de socializare imediat dupa finala Eurovision Romania în care mulţumeşte tuturor pentru susţinere. „Ne-am obişnuit deja cu locurile 2 sau trei la asemenea competiţii importante, care chiar mobilizează, te impun mereu să perseverezi, să lucrezi şi mai mult, să devii şi mai perfect. Ne aşteaptă lansarea unui nou album la sfârşitul acestei luni în Italia şi Franţa. Deci, înainte cu tupeu!”, scrie Nicolae Josan.

De menţionat faptul că este pentru a patra oară când Josan participă la Eurovision România și pentru a doua oară când ocupă locul 3 în finală.

Selecția națională Eurovision România 2012 a fost câștigată aseară de trupa Mandinga, cu piesa „Zaleilah”.

sursa: Union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/catalin-josan-taxat-de-juriu-si-telespectatori-pentru-aroganta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19