Select your Top Menu from wp menus

Raionul Orhei primește un nou microbuz din partea României, pentru transportarea elevilor

Un nou microbuz școlar va fi oferit raionului Orhei de Guvernul României pentru transportarea elevilor. Microbuzul va transporta elevii din localitatea Morozeni.

Unitatea de transport  face parte din seria  celor 96 de microbuze pe care Guvernul României a decis să le doneze R.Moldova în martie curent. Urmare a gestului executivului român,  în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului raional Orhei, unde a fost aprobată decizia de acceptare a microbuzului. Chestiunea a fost introdusă suplimentar pe ordinea de zi, deoarece,  potrivit președintelului Tudor Golub, Ministerul Educației a anunțat despre donație în această dimineață. 

Anterior,  raionul Orhei a mai primit microbuze din partea României, iar cu sprijinul financiar al Guvernului de la București au fost renovate mai multe grădinițe din părțile Orheiului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/raionul-orhei-primeste-un-nou-microbuz-din-partea-romaniei-pentru-transportul-elevilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19