Select your Top Menu from wp menus

Vlad Țurcanu: Lupta împotriva corupției încă nu a început în Republica Moldova

Lupta împotriva corupției încă nu a început în Republica Moldova, în pofida mai multor declarații și serii de rețineri efectuate de CNA și Procuratura Anticorupție în ultimele luni, consideră analistul politici, Vlad Țurcanu.
El a remarcat, în cadrul emisiunii ”Ora de vârf” de la Radio Chișinău, că teama unor politicieni de apropierea față de Uniunea Europeană provine inclusiv din faptul că standardele acesteia nu lasă loc pentru justiția selectivă și impunitate.
„Nu cred că a început încă lupta anticorupție în Republica Moldova. Dar dacă vom rămâne concentrați pe cauza noastră europeană, atunci trebuie să ne așteptăm că vor cădea și capete mai importante decât acelea ale unor directori de gimnazii. De aceea și această opoziție cruntă, ba surdă, ba zgomotoasă împotriva Uniunii Europene. Și această opoziție nu provine doar din rațiuni geo-strategice, provine și din sânul clasei politice naționale, care înțelege foarte bine că nu poate să accelereze reformele în justiție, pentru că elitele noastre și-ar săpa singure sieși groapa, dacă vor admite așa ceva.”

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vlad-turcanu-lupta-impotriva-coruptiei-inca-nu-a-inceput-in-republica-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19