Select your Top Menu from wp menus

9 deputați neafiliați creează Grupul parlamentar Popular European

Deputații neafiliați Iurie Leancă și Valeriu Ghilețchi anunță crearea Grupului Popular European, care va fi condus de ultimul. Din grup mai fac parte: Ștefan Creangă, Eugen Carpov, Octavian Grama, George Mocanu și Aliona Goța, Mihaela Spatari, Simion Grișciuc, transmite IPN.

„La această etapă ne axăm pe dimensiunea colaborării parlamentare. Obiectivul principal al Grupului Parlamentar European va fi cel de a susține și a accelera măsurile pentru continuarea parcursului european al țării și pentru implementarea reformelor asumate prin Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană”, a declarat într-un briefing de presă, Iurie Leancă.

Valeriu Ghilețchi a menționat că grupul parlamentar a fost constituit din raționament organizatoric, pentru a amplifica activitatea parlamentară a deputaților, dar și din raționament politic, întru promovarea unei viziuni comune – o doctrină conservatoare, populară pro-europeană. „Credem că este important să avem o identitate politică în Parlament. De asemenea, considerăm că este necesar să ne impunem, să impunem un punct de vedere bazat pe angajamentele pro-europene asumate în fața alegătorilor, iar dacă va fi cazul, să ne opunem unei influențe din partea altor partide”, a notat deputatul.

La începutul săptămânii, alți șase deputați neafiliați au aderat la Partidul Democrat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/9-deputati-neafiliati-creeaza-grupul-parlamentar-popular-european/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19