Select your Top Menu from wp menus

Usatîi de la Moscova: Arestarea mea e pusă la cale de teamă că PPPN devine tot mai popular

Primarul de Bălţi, Renato Usatîi, pe numele căruia recent a fost emis mandat de arest, spune că, şi în aceste condiţii, îşi va onora de la distantă obligaţiile de edil. Într-o conferinţă de presă, susţinută la Moscova cu transmisiune online la Chişinău, Usatîi a declarat că arestarea sa este pusă la cale de „regimul lui Plahotniuc”, căruia îi este frică de faptul că Partidul Politic Partidul Nostru, pe care îl conduce,  a devenit extrem de popular, transmite IPN.

Renato Usatîi a declarat că proiectele iniţiate la Bălţi, inclusiv cele finanţate din surse proprii, vor continua. Edilul a spus că va desfăşura online şedinţele cu colegii din administraţia locală. Nu îi este frică să fie demis pentru că are siguranţa că PPPN va câştiga eventuale alegeri noi organizate la Bălţi.

Renato Usatîi a mai spus că, acum o săptămână, serviciile speciale din Republica Moldova au încercat să-l răpească pe teritoriul Federaţiei Ruse şi să-l ducă în  Belarus, iar acolo să le ceară autorităţilor bieloruse să-l extrădeze în Moldova pentru că părţile au semnat un acord în acest sens.

Renato Usatîi a mai spus că guvernarea pregăteşte falsificarea alegerilor ca să iasă învingător candidatul Partidului Democrat, Marian Lupu..

La sfârşitul săptămânii trecute, Renato Usatîi a fost pus sub învinuire. Judecătoria sectorului Centru al capitalei a emis mandat de arest pentru 30 de zile pe numele lui Usatîi pentru faptul că nu s-a prezentat în instanţă când a fost citat, dar şi în baza declaraţiilor făcute de către părţi în două cauze penale, inclusiv în cea care vizează tentativa de omor a omului de afaceri Gherman Gorbunţov. Politicianul este anunţat în urmărire.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/usatii-de-la-moscova-arestarea-mea-e-pusa-la-cale-de-teama-ca-pppn-devine-tot-mai-popular/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19