Select your Top Menu from wp menus

La Orhei vor vota şi alegătorii din regiunea transnistreană

Comisia Electorală Centrală a aprobat asztăzi o decizie prin care a stabilit secţiile unde vor vota alegătorii domiciliaţi în regiunea transnistreană. Potrivit documentului, cele 26 de secţii de votare din republică au existat şi la alegerile parlamentare din 2014. La Orhei alegătorii din regiunea controlată de regimul separatist vor putea vota la secţia de votare nr. 25/10 amplasată în incinta Colegiului Pedagogic „V. Lupu”.
Votanţii vor fi înscrişi pe listele suplimentare, la prezentarea actului de identitate ce atestă domiciliul sau reşedinţa în localitatea corespunzătoare.
Ministerul Afacerilor Interne urmează să asigure accesul la urnele de vot şi să asigure ordinea publică. La fel, această decizie urmează să fie transmisă Comisiei Unificate de Control, în vederea garantării securităţii procesului de vot la secţiile de votare menţionate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-orhei-vor-vota-si-alegatorii-din-regiunea-transnistreana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19