Select your Top Menu from wp menus

Corina Călugăru a fost numită Coordonatoare Tematică privind politica informațională a Consiliului Europei

Corina Călugăru, Ambasadoare, Reprezentantă Permanentă a RM pe lângă Consiliul Europei, a fost numită Coordonatoare Tematică privind politica informațională (TC-INF).
Mandatul prevede informarea și coordonarea subiectelor privind Strategia de guvernare a Internetului, promovarea standardelor și instrumentelor relevante ale Consiliului Europei, precum și cooperarea cu structurile internaționale pe domenii relative societății informaționale și guvernarea pe Internet.
Corina Călugăru este originară din Orhei și a fost numită în funcţia de Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei, în noiembrie 2015, printr-un decret al Preşedinteului Nicolae Timofti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/corina-calugaru-a-fost-numita-coordonatoare-tematica-privind-politica-informationala-a-consiliului-europei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19