Select your Top Menu from wp menus

Un moldovean a ‘donat’ Ucrainei o masina de 50 mii euro si tigari de contrabanda

Grănicerii ucraineni au confiscat automobilul de la un cetăţean al Republicii Moldova, care încerca să treacă hotarul Ucrainei cu Ungaria.

Lângă localitatea Ujgorod, la hotarul Ucrainei cu Ungaria, grănicerii l-au reţinut pe un cetăţean al Republicii Moldova, care se afla la volanul unui automobil Mercedes.

La un control mai amănunţit, grănicerii au depistat că în podeaua automobilului a fost construit un ascunziş în care au găsit circa 3.00 de pachete de ţigări cu timbre de acciz din Republica Moldova.
Potrivit presei din Ucraina moldoveanul a rămas şi fără ţigări şi fără Mercedesul, estimat la circa 500.000 de hrivne ucraineşti, sau circa 50 mii de euro.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-moldovean-a-donat-ucrainei-o-masina-de-50-mii-euro-si-tigari-de-contrabanda/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19