Select your Top Menu from wp menus

Impuscaturi si rani „pneumatice” intrun club de noapte din Chisinau

Doi tineri au fost răniţi cu un pistol pneumatic într-un club de karaoke din sectorul Râşcani al Capitalei. Incidentul s-a produs  în jurul orei patru dimineaţa.

Unul dintre tineri a fost împuşcat în picior, iar al doilea, în abdomen.Ambii au fost transportaţi la spitalul de urgenţă, unde li s-a acordat ajutor medical. La scurt timp, tinerii au fost lăsaţi să plece acasă.

Potrivit poliţiei, băieţii au fost răniţi în urma unei altercaţii între grupul cu care ei se odihneau şi un alt grup care, de asemenea, petrecea în acel local. La scurt timp după incident, oamenii legii au reţinut patru suspecţi.
Ancheta urmează să stabilească şi dacă pistolul pneumatic era deţinut legal.

sursa: 24hmd.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/impuscaturi-si-rani-pneumatice-intrun-club-de-noapte-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19