Select your Top Menu from wp menus

CC: scrutinul prezidenţial din 16 decembrie, neconstitutional!

Curtea Constituţională a dat câştig de cauză deputatului neafiliat Mihai Godea, care a contestat legalitatea alegerilor din 16 decembrie. reamintim că acesta a contestat scrutinul, întrucât consideră că a fost încălcat principiul votului secret.

Astfel după verdictul dat astăzi de Curtea Constituţională, Parlamentul este obligat să stabilească o nouă dată a primului tur al noilor alegeri prezidenţiale, iar procedura de vot trebuie reluată de la capăt.

Reamintim că la alegerile din 16 decembrie deputaţii care au participat la vot au arătat buletinele de vot după ieşirea din cabine,cu excepţia lui Mihai Godea, care a declarat că a fost încălcat principiul votului secret.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cc-scrutinul-prezidential-din-16-decembrie-neconstitutional/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19