Select your Top Menu from wp menus

Un pui de tigru de la Grădina Zoologică a fost vândut unui moldovean miliardar

Tigrişorul,  care s-a născut de Ziua Independenţei, nu se mai află la Grădina Zoologică din Chişinău. Alexei Hanţaţuc, directorul menajeriei a spus că acesta a fost vândut unei persoane fizice la un preţ de două ori mai mare decât cel real (3.000 de euro), scrie Adevarul.

Alexei Hanţaţuc nu a vrut să divulge numele noului proprietar al tigrişorului- vedetă, mascota sportivilor de la Federaţia de Karate-do tradiţional. Directorul a ţinut însă să-i liniştească pe cei care au îndrăgit-o pe Carma, aşa o cheamă pe mica felină: „Tigrişorul va trăi în condiţii mult mai bune decât mulţi dintre oameni”.

Mai multe persoane din Moldova au grădini zoologice private. Nimeni însă nu a avut până în prezent un tigru. Angajaţii de la menajerie susţin că acest animal nu poate fi ţinut într-o cuşcă. Este nevoie de cel puţin un hectar ca tigrul să se simtă în largul său.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-pui-de-tigru-de-la-gradina-zoologica-a-fost-vandut-unui-moldovean-miliardar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19