Select your Top Menu from wp menus

Un hoț moldovean a pradat o grădiniță de copii si un magazin, in Ucraina

Organele ucrainene de aplicare a legii din regiunea Vinniţa au reţinut un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 50 de ani, acesta fiind acuzat de jaf  la o grădiniţă de copii şi a unui magazin alimentar, relatează Unimedia cu referire la publicația gazeta.ua.

In dimineaţa zilei de joi, personalul cantinei a grădiniţei din satul Kostiukivka a observat dispariția unor produse alimentare care trebuiau să fie folosite în pregătirea mâncării pentru copii. Potrivit poliției, bărbatul a intrat în interiorul instituției de învățământ preșcolar pe timp de noapte prin uşa din faţă, după ce a rupt lacătul.

În noaptea următoare bărbatul a pătruns într-un magazin alimentar dintr-un sat vecin. „Din magazin suspectul a furat produse alimentare şi băuturi alcoolice. Ulterior s-a constatat că reținutul este căutat în Republica Moldova pentru crime similare. Mai mult, 26 de ani din viața sa bărbatul a petrecut după gratii, iar acum trei luni a trecut ilegal frontiera cu Ucraina”, a mai spus reprezentantul poliției.

Sursa: Unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-hot-moldovean-a-pradat-o-gradinita-de-copii-si-un-magazin-in-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19