Select your Top Menu from wp menus

Tanara si mincinoasa. A inscenat viol si furt pentru a primi bani

Tanara s-a plans ca a fost violata si tunsa chilug de doi indivizi care au patruns in apartament dandu-se drept muncitori de la Chisinau-Gaz. Lucrurile au luat, insa, o intorsatura neasteptata.
„În ziua cu pricina am mers în apartamentul părinţilor din sectorul Botanica. La un moment dat au sunat în uşă doi indivizi care s-au prezentat angajaţi ai întreprinderii Chişinău-Gaz. După ce le-am permis să intre în casă, m-au violat, m-au tuns chilug, au furat banii şi bijuteriile părinţilor şi au plecat”. Aşa arată scenariul unui furt înscenat, pus la cale de o studentă din capitală în vârstă de 18 ani. Numai că minciuna a fost descoperită, atunci când oamenii legii au luat fata la întrebări. Tânăra este căsătorită şi locuieşte împreună cu soţul într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei.Aceasta a declarat poliţiei că a pus la cale scenariul furtului de una singură. Iar scopul acestuia era ca să-şi oblige părinţii, care sunt la muncă peste hotare, să-i trimită bani „pentru cadouri de Anul Nou”.Astfel, tânăra s-a tuns chilug de acasă. S-a deplasat la apartamentul de la Botanica cu un taxi, a făcut dezordine în locuinţă, astfel încât oamenii legii să vadă că întradevăr a avut loc un furt, apoi, plângând, şi-a sunat soţul şi i-a povestit că a fost violată şi jefuită.

Pentru fapta sa, fata riscă să fie cercetată penal. Conform legii, aceasta riscă o amendă de şa 4000 la 16 000 de lei sau închisoare de până la cinci ani.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanara-studenta-si-mincinoasa-a-denuntat-viol-furt-batjocura-pentru-a-primi-bani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19