Select your Top Menu from wp menus

Tată a doi copii s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc chiar în casă

Un bărbat din oraşul Basarabeasca s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc chiar în casă. Potrivit vecinilor, bărbatul ar fi făcut gestul la beţie.

Ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Liliana Puşcaşu, a declarat pentru Info-Prim Neo că în odaie au ars mai multe lucruri, iar bărbatul, de 48 de ani, a fost dus de urgenţă la spital cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Medicul Secţiei chirurgie a Spitalului de Urgenţă Basarabeasca, Nicolae Nichita, a declarat că bărbatul nu a supravieţuit. Acesta a murit la aproape 10 ore după internare.

Potrivit vecinilor, bărbatul s-a întors de ceva vreme de la muncă din Rusia. Era divorţat, iar cei doi copii ai cuplului locuiau cu mama lor.

sursa|: hotnews.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tata-a-doi-copii-s-a-stropit-cu-benzina-si-si-a-dat-foc-chiar-in-casa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19