Select your Top Menu from wp menus

Ingropata de vie de iubitul care nu o mai placea ca atunci cand a cunoscut-o

Un bărbat din Anglia și-a îngropat de vie iubita, pentru că s-a plictisit de ea și nu mai era la fel de frumoasă ca  la inceput.

Michelina Lewandowska (27 de ani) a fost împușcată cu un pistol cu electroșocuri, legată cu bandă adezivă și băgată într-o cutie de iubitul ei, Marcin Kasprzak (25 de ani), cu care era împreună de 6 ani și căruia i-a dăruit un copil, scrie libertatea.ro.
Potrivit Daily Mail, bărbatul, ajutat de un prieten, a îngropat apoi cutia într-o pădure și a plecat liniștit la cumpărături, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În tot acest timp, fără ca iubitul ei să bănuiască, Michelina a fost conștientă. Imediat după ce bărbatul alături de care a trăit 6 ani și complicele său au plecat, femeia a început să se lupte să iasă din „mormânt”. După o oră de chin, Michelina a reușit să iasă din groapă și s-a târât până în stradă, unde a fost găsită de un motociclist.
După ce și-a revenit, tânăra i-a denunțat pe cei doi, aceștia ajungând după gratii pentru tentativă de omor. Iubitul femeii și-a recunoscut intenția, spunându-le oamenilor legii că se plictisise de partenera sa, deoarece nu mai era la fel de frumoasă ca la începutul relației și a vrut să o omoare, pentru a-și crește copilul împreună cu o altă femeie de care era îndrăgostit.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ingropata-de-vie-de-care-nu-o-mai-placea-ca-atunci-cand-a-cunoscut-o/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19