Select your Top Menu from wp menus

Posibil furt de bijuterii la Tiffany&Co. de peste un milion de dolari

Ingrid Lederhaas-Okun (46 de ani) fost top-manager al companiei de bijuterii din SUA Tiffany & Co., a fost arestată sub acuzaţia de furt de bijuterii ale renumitului brand, în valoare de 1,3 milioane de dolari, transmite The Daily Beast.

Femeia a fost arestată marţi dimineaţă în Darien, Connecticut, dar, apoi, a fost pusă în libertate pentru o cauţiune de 250.000 de dolari.

Începând din noiembrie 2012 până în februarie 2013, aceasta a sustras 160 de articole, inclusiv cercei de platină, pandantive, brăţări încrustate cu diamante, potrivit datelor anchetatorilor, care au stabilit că, după aceasta, femeia le-a vândut pentru aproximativ 1,3 milioane de dolari.

Ingrid Lederhaas-Okun este acuzată de escrocherie în utilizarea mijloacelor electronice de comunicare şi de scoaterea ilegală a articolelor furate din incinta clădirii companiei. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 20 de ani.

Ea a ocupat funcţia de vicepreşedinte al companiei Tiffany până în februarie 2013. Ca persoană responsabilă de dezvoltarea produselor, Ingrid Lederhaas-Okun putea să ia cu ea un produs finit pentru ca împreună cu potenţiali producători să stabilească costurile acestuia. Imediat după retragerea sa din funcţie, compania a detectat pierderile.

În răspuns la acuzaţiile de furt, ea a spus că unele dintre bijuterii s-au pierdut, iar o parte au fost deteriorate.

Tiffany & Co. a fost înfiinţată în 1837 şi este specializată în fabricarea de bijuterii, accesorii, veselă, tacâmuri, ceasuri şi alte produse.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/posibil-furt-de-bijuterii-la-tiffanyco-de-peste-un-milion-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19