Select your Top Menu from wp menus

La Chişinău a fost efectuată a doua operaţie de transplant de ficat

La Spitalul Clinic Republican a fost efectuată a doua operaţie de transplant de ficat. Intervenţia chirurgicală a fost făcută de medici din R. Moldova şi o echipă de medici români condusă de Irinel Popescu, şeful clinicii de transplant Fundeni, din România.
Medicii spun că recipientul este un tânăr de 22 de ani, care suferă de ciroză hepatică în stare terminală. Tânărul a primit o parte din ficat al prietenului său de 26 de ani. A fost o operaţie foarte complicată spun medicii de la spitalul Clinic Republican.

La ora actuală peste o sută de moldoveni au nevoie de operaţie de transplant de rinichi şi de ficat. În lista Agenţiei de transplant sunt testate 10 astfel de persoane, care au nevoie de intervenţii chirurgicale. O procedură de transplant efectuată în străinătate costă de la 50 până la 200 de mii de euro.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-chisinau-a-fost-efectuata-a-doua-operatie-de-transplant-de-ficat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19