Select your Top Menu from wp menus

Fraude la BAC: 139 de tentative de copiere a examenului la limba de instruire

Nereguli depistate la examenul de astăzi la Bacalaureat. Potrivit viceministrului Educaţiei, Igor Grosu, au fost înregistrate 139 tentative de fraudare a examenului în 49 de centre.

Despre aceasta viceministrul a anunţat ieri în cadrul unui briefing de presă. Igor Grosu a ţinut să precizeze că cei care vor recurge la asemenea tertipuri vor fi sancţionaţi.

„Nu ne îndoim că vor mai exista tentative de copiat, dar cei care vor recurge la aceste tertipuri vor fi pedepsiţi. Din cei aproximativ 28 de mii de liceeni care au susţinut astăzi examenul de bacalaureat s-au înregistrat 139 de tenative de fraudare. Aceştia au fost sancţionaţi”, a declarat Grosu adăugând că acest număr este unul nesemnificativ.

Vineri, 7 iulie candidaţii la BAC au susţinut examen la limba de instruire. La scurt timp după începerea examenului, pe internet au apărut poze cu conţinutul testelor. Deocamdată, Ministerul Educaţiei nu a venit cu o reacţie.

sursa: moldova.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fraude-la-bac-139-de-tentative-de-copiere-a-examenului-la-limba-de-instruire/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19